Играта на плъховете от подземието


Posted by ANONYMOUS BULGARIA on май 9, 2013 in Овчелюдие, Организирана престъпност, Политици


По книгите на Атанас Панайотов – “Кокаин”

Това не е линейна статия.

Войната в Босна и Херцеговина започва на 6 април 1992 г. и представлява една от най-кървавите войни в Европа след Втората световна война.

На Югославия и е наложено ембарго. Започва възходът на сръбската мафия. Най-мощната контрабанда в съвременната световна история се развихря по сръбско-българската граница, в която участват обикновени улични престъпници, но и цели правителства барабар с държавния апарат и принадлежащите им силови структури.

В България на дневен ред е силовото охраняване – уличният рекет. На територията на страната действат десетки борчески бригади. Няколко хиляди бивши спортисти, останали на улицата след 10 ноември 1989 г., се обединяват в така наречените “борци” и започват да тормозят целокупното българско население, особено тези, които са решили да опитат късмета си в частния сектор. Рекетирани са собственици на сергии, магазини, кафенета, ресторанти, хотелиери, таксиметрови шофьори, дори събирачите на горски плодове и гъби. Който не плаща бива отвличан, пребиван и в много от случаите убиван.В столицата, а и в по-големите градове като Пловдив, Варна и Русе настъпват от дълбоката провинция малограмотни и примитивни селяндури, които бързо заемат позиции сред “борците”, дори повечето тартори са именно от прованса и говорят на странни диалекти и наречия, неразбираеми за по-голямата част от българското население. В борбата за овладяване на контрабандните канали, които носят милиони и милиарди печалби, на този, който ги владее, се изправят една срещу друга двете най-мощни финансови групировки, създадени с покровителството на Андрей Луканов, Огнян Дойнов и генералите от ДС, “Мулти груп” и “Трон”. Илия Павлов срещу Красимир Стойчев.

Свирката си е свирка и Илия може да е намразил Иво Карамански като е разбрал, че са баджанаци, но нарастващата финансова сила на “Трон” не дава мира на другаря, вече господин, Павлов и той решава да започне война, която продължава и до днес. Режат се глави, взривяват се жени, обезобразяват се хора. С изключителна жестокост, феноменална прецизност и научна последователност се ликвидират един по един, не само момчетата от провинцията, решили бързо да станат богати, но и техните учители, покровители и донори.


Юлий Москов и Красимир Стойчев
© Капитал
Красимир Стойчев е роден на 4 октомври 1955 г. в София. Съученик е на Филип Димитров в английската гимназия, а с Иван Костов са близки приятели от 1982 г. Завършва ВИИ “Карл Маркс” и е изпратен на работа в Австрия, където работи заедно с бившия зам. министър на пощите и далекосъобщенията Варкес Каралян, с чиито син Стюарт Каралян купуват Tron GmbH, офшорка, регистрирана в Цуг, Швейцария като първата фирма на Илия Павлов. През 1991 г. Красимир Стойчев регистрира клонове на Трон във Виена и София. Още по линия на “Техноимпекс”, досежно – ДС, той влиза в проекта “Нева”, чиято шапка в австрийската столица е Огнян Дойнов, а в София Андрей Луканов и Александър Лилов. Парите на Стойчев идват по линията “Софис”, а на него и Ангел Първанов от “Фърст Файненшъл” им е разрешено да въртят парите на “Булгаргаз” без да имат лиценз за банкова дейност, чрез което двамата прибират по един милиард лева печалба за 1991-92 г. На тях им е дадено правото да погасят външния дълг на България към Полша, който е 500 милиона преводни рубли.За тази сделка “Трон” прибира 122 милиона лева премии и получава похвала от икономическата комисия към Народното събрание.


Лидера на Софийската организация на БСП Александър Маринов и Илия Павлов. © Капитал
Тези и други нещица хич не се харесват на Илия Павлов и “Мултигруп”, защото вместо те да прилапат тези парички, ги получава Красимир Стойчев, който пак заедно с Ангел Първанов са основни
акционери в “Капиталбанк”. Съседна Югославия дава огромни възможности за още по-огромни печалби чрез контрабанден внос на горива, оръжие, хранителни продукти, алкохол и цигари. “Мултигруп” и “Трон” мобилизират всички налични сили и средства и започват масирана контрабанда по западната ни граница. Трасетата основно са две: Калотина и Гюешево. Работи се и през Златарево, Връшка чука и други по-малки КПП-та. Набляга се на износа на бензин и нафта.

Италианската връзка на Сава Бабаидов му дава възможност с издадени разрешителни от ООН да се вкарват в ембаргова Югославия цигари, алкохол и кафе. Бандата на Карамански избират да се занимават само с цигари, които се купуват в Швейцария и се карат в западната ни съседка на Желю Ражнятович – Аркан и Бранко Лаинович – Дуги от Нови Сад. Шиткат се само Марлборо петица. Вальо Гюров ръководи шофьорите. По пет камиона седмично. Парите от цигарите им се виждат малко и почват с горивата. През граничен пункт Калотина возят ежедневно по две влакови композиции с цистерни. Получатели са отново Аркан и Дуги. БКП, преименувана в БСП, се усеща и противопоставя Илия Павлов и “борците” му. Само че Иво не е правен в дупе и задига от гара Север документите на композициите с нафта на Илия Павлов, все едно да ти отнемат паспорта, след като вече си купил самолетен билет. Документите са откраднати барабар с джипа, в който се намират, от Жоро Черния. Илия Павлов е не бесен, той е побеснял. Едно е да наебат жена ти, друго е да ти мачкат фасона. Войната започва. Сериозни конкуренти на Иво Карамански са Стефан Мирославов – Крушата от село Кирчево и петричанинът Иван Кочев – Чомбе, които здраво са се намесили в контрабандата с петрол. Крушата е партия и с Гриша Ганчев от село Микре, също борец, а във фирма “Олимпик”, главен играч на пазара със захар, с бореца Страхил Димчев.


Бойко Борисов – Рапона и Гриша Ганчев
През юни 1993 г. Крушата е задържан заедно с Митко Бретона, Васко и Жоро Илиеви за убийството на Валерий Силаруб в дискотека “Златна ябълка” на Слънчев бряг. Пуснат е на следващия ден, след като свидетелите променят показанията си.

През юли Стефан Мирославов ограбва складовете на Исмет Шабан – Фатик, но не Малкия, а Големия Фатик. След кражбата двамата се срещат и Крушата обещава да върне откраднатото, но
само обещава. Иво Карамански иска да го елиминира от каналите с петрола и чака само сгоден момент. Венци Прокопа, който е от Гоце Делчев и има търкания с Иван Кочев по границите, заради Крушата, споделя
вижданията на Кръстника. Парите са прекалено много, а играчите ужасно алчни.


Стефан Мирославов –Крушата
На 4 септември Стефан Мирославов - Крушата пътува в новия си мерцедес-кабриолет от Ловеч за София. Снайперист го застрелва с един единствен куршум калибър 7.62. Крушата се разбива с колата си и
умира на място. Стартът на войната е даден.

***

Пело Стоев върви с бабаитска походка по Патриарх Евтимий срещу градинката “Свети Георги”. Малко преди Княз Борис го пресрещат каратистите на Слави Бинев, бива повален на земята и му крадат златната сиджимка, която носи на врата. След обира, Пело се окопитва, среща се в “Интрига” с Димитър Джамов, Красимир Маринов, Николай Маринов, Дмитрий Минев и още борчета, след което потеглят към спортна зала “Д’Ескрийм”, за да търсят отмъщение. В “Д’Ескрийм” освен каратисти, тренират и боксьорите на Палми Ранчев, но в съседна зала. Датата е 16 ноември 1993 г. “Борците” нахлуват в залата и започват разправия със Слави Бинев и хората му. Заедно с Венци Прокопа, който се е окопал в къпалнята “Мария Луиза”, чийто арендатор е тогава и Иво Карамански, Слави Бинев е най-големият конкурент на момчетата от тепиха. Обвързан е и с “Трон”, противник на “Мултигруп”. След кратък кютек Слави Бинев и Борислав Цветков са натоварени в багажниците на борческите автомобили и разходени до “Бонсови поляни”.


Волен Сидеров и Слави Бинев (Малта)
Пело Стоев взима на свой ред сиджимката и часовника на Слави Бинев, за да не е капо. Палми Ранчев, Тотьо Тотев и останалите боксьори така и не разбират точно какво се е случило. На следващия ден Трайо Манекена е пресрещнат от хората на Васил Илиев и колата му е потрошена с бухалки, ясен знак, че боксьорите трябва да преминат в лагера на борците. Васил Илиев изпраща и наказателна бригада срещу Евгени Мозъка, който така е натрошен, че се лекува цели 6 месеца в гипсово корито.

България се превръща в Дивият запад.Кокаинът е дрогата, която прави човека силно зависим. Кокаинът не е нов наркотик. Напротив – доста отдавна се разпространява. Добър стаф се взима от стотици години – cocaine hidrochloride. А субстанцията се добива от листата на коката повече от хилядолетие. Чистият кокаин се прави от храста на Erythroxylon coca в Боливия и Перу. На улицата има различни имена: Blow, snowball, tornado, Perico, или кока. От няколко минути до един час те държи в еуфория, която те вдига. Писателят прописва, курвата се проебва, мутрата се прави на велик, а мишката се превръща в плъх.

В България мишките станаха плъхове. След 10 ноември 1989 г. в страната на чудесата Народна република България изведнъж се появиха много плъхове, изпълзяха от нищото и от мишки се превърнаха в по-големите си събратя – Rattus. С дължина до 30 см. плъховете са от рода мишевидни гризачи. Раждат годишно от 12 до 18 плъхчета. В България се родиха изведнъж десетки хиляди. Всички до един червени – плъховете от БКП.


Плъховете са много упорити и неприятни вредители в редица стопански области. Те увреждат и унищожават посевите, както на полето, така и в складовите помещения. Унищожават не само фуражите, но и причиняват много болести по домашните животни. Приносители са на чумата, която стотици години е унищожавала човечеството.

Rattus…

Изпълзяха: Красимир Стойчев, Валентин Моллов, Добромир Гущеров, Илия Павлов, Ангел Първанов, Петър Манджуков, Красимир Премянов, Лидия Шулева, Венцеслав Йосифов, Максим Димов, Емил Кюлев, Нора Ананиева, Константин Тренчев, Ахмед Доган, Христо Бисеров, Иван Костов, Йордан Цонев, Венцеслав Димитров, Илко Ешкенази, Асен Мичковски, Любен Гоцев, Димитър Иванов, Гриша Топалов, Спартак Жаров, Татяна Дончева, Георги Пирински, Стоян Ганев, Стефан Софиянски, Александър Томов, Манол Велев, Стоян Денчев, Христо Желязков, Красимир Гергов, Евгения Живкова, Александър Божков, Муравей Радев, Антоан Николов, Любомир Павлов, Евгений Бакърджиев, Емил Кошлуков, Мирослав Севлиевски, Желю Митев Желев, Спас Русев, Соломон Паси, Асен Агов, Миронов, Агафонов, Събев, Начев, Славова, край няма семейството на плъховете, изпълзяло от мишите си дупки вечерта на 10-и срещу 11-и ноември 1989 г.

Появи се и Митьо Шашмата, придружен от Майкъл Чорни… и започна разграбването на държавата… И разпространението на наркотици… плъхове everywhere, навсякъде rattus!


Ахмед Доган с български жени – проститутки.
България се управлява от ДПС – протурска, етническа, анти-българска политическа формация с председател Ахмед “Меди” Демир Доган, сътрудник на ДС и агент на турските специални служби (Сава, Сергей, Ангелов и пр.), който е поставил на премиерския стол професор Любен Беров. Членове на ръководството в партията и най-приближени до Ахмед ефенди са Осман Ахмед Октай (по време на изселването на българските турци той отговаря в ЦК на БКП за по-бързото им изгонване, като постоянно втълпява на всички, че в България няма турци, а само българи и цигани. Роден е на 29.08.1958 г. в село Чернолик, Силистренско. Известен е като нещатен сътрудник на ДС в Силистра с псевдоним Огнян от 1975 г. до 1983 г.), Юнал Саид Лютфи (роден на 08.04.1944 г. в град Харманли, от 1957 г. до 1962 г. учи във френската гимназия в град Варна, завършва турска филология и ориенталистика в СУ “Климент Охридски” през 1970 г. и след две години започва работа в Министерство на културата и до 1983 г. е началник отдел “Културни връзки с балканските страни и държавите от Азия и Африка”, а до 1990 г. е зам.главен редактор на списание “Библиотекар” и през цялото време е доносник на ДС), Лютви Ахмед Местан (роден в село Чорбаджийско на 24.12.1960 г., учил бъгаристика и право, агентурен псевдоним “Горският”), Касим Исмаил Дал (роден в село Дръндар/Николаевка, Варненско, на 17.10.1962 г.,строителен техник, съосновател на нелегална терористична организация, която има за цел уж да огласи възродителния процес у нас, а дефакто е национално турско освободително движение, което започва да взривява самоделни бомби из цялата страна и за тази си дейност е осъден да лежи при строг режим през 1986 г., амнистиран от лицето Желю Митев Желев), Гюнер Бехчет Тахир (роден на 24.07.1961 г. в с.Самуил, Русенско, завършва средно образование в Разград и
висше в Шумен, специалност Българска филология и журналистика, учителства в с.Самуил до 1989 г., законспириран в дълбока секретност от ДС), Кемал Еюп и Максим Димов от Добрич са хората, които в този момент дърпат конците в държавата.


Алексей Петров – Трактора и Бойко Борисов – Рапона


След 10 ноември 1989 г. потоците човешки маси са няколко. Тарикатите тръгнаха към ГДР, за да използват смяната на източната със западна марка. Носеха декларации с български левове, които заменяха за източни марки, а после ги обменяха за западни. Момчета като Огнян Отворения и Камен от Елхово заминаха веднага, за да правят кинти, последвани от цели дружини българи от Русе, Плевен, Варна и по-малките градове. Мартин Долара и Ванчо Сламката изфирясаха за Полша. Там далаверата беше подобна, но по-доходоносна. Кольо Близнака, Петър Ненков Ненков, Рамон Лучиянов, Марто Кузов, Мишката, Чочо, Виктор
Струмски, Митко Фашиста, Пупи, Дулеца и още хиляди софиянци и провинциалисти запрашиха за Канада, като взимаха полета за Хавана, Куба, и се приземяваха транзитно в страната на ескимосите и търсеха политическо убежище. В Австрия пристигаха също политически далавераджии като Жоро Къдравия, брат на Любо Фифтата. Останалите акостираха в Чехия и Унгария: Васко Илиев, Иво Карамански, Боян Петракиев, Димата, Бойко Борисов, Рашо, Митко Бретона, Васил Пенчев, все проявили се на пиацата в София и около връс. България напускат за 2-3 години 1 500 000 момчета, дори момичета, които търсят щастието си в странство. Бягат от нищетата и комунистическия режим, който изведнъж се превръща в “демокрация” и става капиталистически. Държавите, които ги приемат пропищяват. Този криминален контингент им идва в повече. В Канада започват небивали караминьоли с чекове, банкови измами и крадени кредитни карти. В Унгария и Чехия трафика на крадени коли са във всекидневните сутрешни, обедни
и вечерни новини. В ГДР потоците от западни марки потичат като реки, благодарение на чейнджаджиите българи, които за нула време превземат черния пазар. Други се завръщат като Наско Испанеца, Мая Бебето, Жоро Виенски, Стефан Краев, Кузман Гуслеков, Емо Френски, но дори и те са все момчета от улицата.

Големите пари са в сметките на търговските дружества, регистрирани и опериращи в чужбина, докато дружествата майки са в България и са известните на всички:

“Автоимпекс”, “Авангард”, “Агромашинаимпекс”, “Агро- модел”, “Аксес”, “Алумина”, “Балканкар”, “Балканкаримпекс”, “Балканкарподем”, БВТБ, Балканбанк, “Биоинвест”, “Биоинвестинженеринг”, БМФ, “Булгаркооп”, “Булгарлизинг”, “Булстрад”, “Булгарплод”, “Булгарплодекспорт”, “Булгартабак”, “Булгаргеомин”, “Булгарцвет”, “Булгартрансавто”, “Булфрахт”, “Балкантурист”, БРП, “Вамо”, “Верила”, “Вита-М”, “Винимпекс”, “Воден транспорт”, “Водоканалпроект”, “Деспред”, ДЗУ, “Добруджа”, “Енергоимпекс”, “Електроимпекс”, “Електрон, “Електроинвест”, “Елтос”, ЗММ, “Инвесткомплект”, “Изотимпекс”, “Индустриалимпорт”, “Инкомс”, “Инко”, “Интеркомерс”, “Интеркварц”, “Инсист”, “Каучукови изделия”, КСМ, “Климат”, КЗУ, “Кинтекс”, “Кореком”, “Коопинженеринг”, “Лескомплект”, “Лифтинженеринг”, МАТ, “Маймекс”, “Машиноекспорт”, “Медбио”, “Металолеене”, “Металургимпекс”, “Микропроцесорни системи”, “Минералимпекс”, Минералбанк, “Минералинженеринг”, “Минстрой”, “Млечна промишленост”, “Монтажи”, “Парфюмерия и козметика”, “Перелик”, “Петрургия”, “Пирин”, “Политрейд”, “Прима”, “Промишлени стоки”, НАРКООП, “Новекс”, “Радомирметал”, “Рибно стопанство”, РОССА, “Разроизнос”, “Родопа”, “Руен”, СОМАТ, Стопанска банка, “Стройимпекс”, “Тератон”, Трансичпекс”, “Технология на металите”, “Техника”, “Технокомерс”, “Техноекспорт импорт”, “Транскомплект, “Олово и цинк”, “Хумус”, “Хпанинвест”, “Химимпорт”, “Химинвест”, “Фармахим”, “Феликсимпекс”, “Шанс Александров” и физическите лица: Александър Янакиев, Васил Василев, Георги Найденов, Пламен Мърваков, Николай Попов и много др.


Христов показва на Тодор Живков продукция, изложена на Пловдивския панаир.
Парите на Партията са в трезорите на швейцарски банки, като едни от най-тлъстите сметки лично са на Илко Ешкенази и Венцеслав Димитров – Коня. Новите властелини в сянка са Огнян Дойнов, който получава политическо убежище в Австрия, генерал Любен Гоцев, Христо Христов, бивш министър на търговията, и партийните величия в България Александър Лилов и Андрей Луканов. Започва източването на фирмите в чужбина и страната, създаване на нови банки и раздаването на куфарчета с червени пари. Появяват се кланове по подобие на сицилианската, корсиканската и неаполитанската мафии. Партийната номенклатура и висшия офицерски състав на ДС започват разпределението на държавата : капиталите и имуществото. Все по-често се говори и пише за строителите на капитализма Валентин Моллов, Илия Павлов, Красимир Стойчев, Добромир Гущеров, Васил Божков, Иван Евлогиев, Васил Василев и др.


9 април 1986 г., Бон. Христо Христов и Огнян Дойнов разговарят с външния министър на ФРГ Ханс Дитрих Геншер (отляво на дясно).
“Кинтекс” и “Тератон” одесеторяват нелегалния износ на оръжия за ембаргови държави като Либерия, Ирак и Сиерра Леоне. Изнасят и за бивша Югославия. В Латинска Америка също. И двете фирми са държавни и всичко става със знанието на управляващата партия, която е на власт. Хората скачат на митинги по площадите, а политиците му се присмиват, унижават, ограбват и унищожават. Банките започват да дават нечувани за бранша лихви, само и само до приберат спестяванията на хората. Появяват се финансови къщи и дружества, наречени пирамиди, а техните собственици фараони, които дават още по-високи лихви и от банковите.

Но дюшешът е хвърлен с ембаргото наложено на Ирак и Югославия. Ирак е отколешен търговски партньор на НРБ и БКП, а Югославия е съсед, на когото трябва да се помогне. Започва първоначалното натрупване на капитала. Не за партийните величия и другарите от ДС, защото те капитал си имат достатъчно, даже го раздават в куфарчета. Държавата може сама да си изнася оръжието, помощ в този сектор не трябва. Може да създава и финансира банки, да източва предприятия, фабрики и заводи. Може да ликвидира селското стопанство, може от изток да се обърне на запад и да скъса с комунизма и да прегърне капитализма. Но за контрабандата и нелегалното производство на синтетична дрога трябват помощници. В замяна на помощта “борците” получават картбланш да рекетират, грабят, изнасилват, пребиват и убиват. И ги нарекоха
бушони, защото в даден момент напрежението се увеличаваше от техните създатели и те изгаряха.А сега да проследим историята на “борците”. Как се появяват, кой ги създава и кой ги ръководи. Кои са Васил Илиев и неговия брат Георги? Кой е Румен Николов – Пашата; Бойко Борисов – Рапона, наричан и Шурла-бурла тиквен гъз или Боко Тиквата; Красимир Маринов – Маргина, брат му Николай, известни като джуджетата или кривокраките; Любчо Стоянов и Калоян от Владая – и двамата Боксьорите; Трайчо Трендафилов – Манекена; Адем Циганина; Иво Карамански – Кръсника; Емо Мигача от Белене; Венци Прокопа, известен и като Върха; Слави Бинев, създател на първите рекетьорски бригади, с прякор Каратиста,
Милчо Бонев – Бай Миле, познат и като Хандбалиста; Стоил Славов, погрешно наричан Телето, който е комарджия и доста по-възрастен от него и се казва Стоил Телето сред барбутаджиите; Илия Павлов – Зъбчето, президент на “Мултигруп” и женен за дъщерята на генерал Чергеланов, шеф на 3-то Главно управление на ДС, ВКР, развел се с нея и взел за съпруга Дарина от Казанлък, която по едно време беше дори гадже с Данчо
Ташев, вечно дрогиран наркоман; Димитър Джамов от Пазарджик; Гриша Ганчев от село Микре, Ловешко; Филип Найденов – Фатик, син на Исмет Шабан, най-големият контрабандист и докарал формулата на “Каптагон” в България; Боян Петракиев – Барона, Анатолий Мънков – Плъха; Ангел Стефанов – Гяволето; Георги Георгиев – Културиста; Венко Агонцев; Симеон Щерев, национален треньор по борба, братята му Петър и Бойко Щереви, сите от Сандански; Атанас Геренчев – Цината, избягал от дивотията и тютюнобера в Катунци, за да живее в столицата; Ганчо Въчков – Ганеца; Венелин Добрев – Велата; Васил Горчев – Кьоравия; Христомир Христов – Манеца; Янко Ваташки – Лудия; Юри Галев – Самоковеца; Румен Гайтански – Вълка; Румен Маринов – Нарциса; Петър Петров – Патерицата; Михаил Манолов – Царя; Никола Иванов – Бобъра; Красимир Каменов – Къро; Илиян Версанов; Иван Тодоров – Доктора; Младен Михалев – Маджо; Георги Калипатирев – Италианеца; Васил Пенчев – Желязото; Петър Ненков Ненков – Цайса или Снайпера, водил Румен Пашата и Бойко Борисов в набезите над виетнамците срещу миньорска надница; Георги Пехливанов и брат му Любен Пехливанов; Георги Николов – Мечката; Валентин Митов – Карбида; Валери Тодоров – Дебелия; Живко Колев Жеков; Живко Вангелов; Димитър Димитров – Мамуняка; Димитър Вучев – Демби; Сава Бабаидов – Савата; Дмитрий Минев – Руснака или Димата; Злати Златев – Златистия; Райчо Гоцев – Беки от Усойка; Ерджан Рашид – Роко; Димитър Стаматов – Мастара; Димитър Тодоров – Митко Бретона, основател и създател на “борците”; Мариян Георгиев – Марата; Иван Кочев – Чомбе; Методи Методиев – Мето Илиянски; Цветан Миленов – Църи; Христофор Никос Аманатидис – Таки, бар “Нико” в Суходол е кръстен на баща му, който е подхлъзнат и нареден от близнака Нико, съвпадения на имената; Михаил Николов; Йосиф Йосифов – Йоско; Кирил Киров – Японеца; Йордан Гиздов – Гиздата; Ивайло Рангелов – Джинката; Евгени Стефанов – Женята; Димитър Цанов – Мико Цайса; Добрин Кафеджиев – Кафето; Пламен Тимев – Ганди, един от основополжниците на ВИС 1; Емил Кирилов – Крокодила; Димитър Христов – Митко Малкия, сътрудник на Недко Малкия, познат и като Лисицата; Асен Петров – Шаки; Бойко Славчев – Врачанеца; Валентин Алексиев – Лисицата; Бранимир Григоров – Бранко; Пело Пелов – Пело Културиста; Петър Борисов – Щангата; Петър Илиев – Кучето; Антон Милтенов – Клюна; Борис Арсов – Борчо; Тотьо Тотев – Боксьора; Насо Ластика; Петьо Плевенски; Джовани; Борислав Ангелов – Боце; Красимир Стоянов – Мотореца; Чочо Балкона; Огнян Алексиев – Охо; Любомир Любенов – Четворката; Атанас Комшев; Митко Китаеца; Бандата Харран: Антон Иванов, Асен Тодоров, Виктор Джоргов, Владимир Андрицудис, Калин Иванов, Михаил Павлов, Недик Недев, Росен Василев, Страхил Евтимов, Таджир Емре, отвлекли и малтретирали по заповед на Киро Японеца завърналият се от САЩ Мони Курилеца; Румен Жицата; Весо Вестника, тарторът от мотел “Божур”; Емо Курилеца; Росен Ников – Обичката; Патарана; Килията; Щъркела; Палачинката; Печурката; Шарана; Кольо Бездомния; Боре Горилата; Гулията; Божката; Чоната; Валентин Гюров; Вальо Подмола; Валентин Папазки; Васил Асенов – Магурката; Васил Папазки; Васил Урумов – Чико, излежал 14 години пандиз и един от най-известните комарджии, учител на Фратев и Васо Черепа; Димитър Василев – Бабаджанеца; Милко Обзора, Голямата и Малката Фога; Любчо Василев; Любомир Стаменов – Боксьора; Димитър Желязков – Митьо Очите; Диян Гайтанов – Боксьора; Димо Колев – Чирпана; Емил Кирилов – Крокодила; Андрей Топчето; Марин Маринов – Боксьора; Маслинката; Шундака; Васо Шпица; Ножичката; Кузман Гуслеков – Дълга Мара, наркотрафикант № 1 в държавата; Пантьо Пантев – Поли; Киро Турука; Мишо Бенката; Данчо Ташев; Мечо; Петкан; Сандокан с двата ножа; Весо Бореца; Кольо Бореца; Милчо Бореца; Александър Томов; Боян Радев; Томасян; Пепи Арабина; Бай Слави; Емил Димитров – Макарона; Златомир Иванов – Баретата; Алексей Петров; Иван Кудев; Гошката; Пламен Дишков – Кела от Бургас; Кристиян Младенов, прочул се с “Опицвет”, нарколабораторията на Георги Пирински, откраднал 20 тона амфетамини от подлогата на парламентарния шеф Николай Гигов; Евгени Мозъка; Пламен Иванов – Фалконети; Пацо Дългия; Гишо Попа; Дробеца; Тошо Куция; Лъчо Главата; Красен; Пламен Михайлов – Кимбата; Николай Цветин и брат му близнака Георги Цветин; Мирослав Тошев – Кокала; Любомир и Слави Симеонови – Чуковете; Методи Методиев – Мето Илиянски; Льони Джуджето; Косьо Самоковеца; Сашо Курвата; Цецо Връждебеца; Сергий Георгиев – Руснака; Олег Жабата; Сашо Таратора; Румен Нарциса; Румен Психото; Румен Каратиста; Сашо Тасев; Стилян Георгиев – Мишока; Тихомир Дочев – Мравката; Бай Добри; Бен Търпин; Иван Кубето; Грапавия; Мето Куция; Мартин Станков – Рашо; Илийката, изиграл Дан Колов във филма; Бранимир Григоров – Бранко; Александър Рандев – Пъпката; Красимир Станков – Цирея; Цветан Василев – Хафти; Сали Мангала, Бог да го прости; Тошо Рижия; Жоро Чопев; Велизар Върбанов – Килъра; Пепи Лашев; Момчил Бенев; Митьо Сламката; Иван Иванов – Куката; Ники Кокала; Владимир Саръиванов – Фибъра; Наско Сираков; Венци Стефанов; Робърт Стефанов – Рони; Николай Колев – Прокурора; Дядо Павел – Павката, владика и в двата синода, масон; Брат Джон или Дядо Владика – Йоан; Кирчо Малкия; Софроний Виденов; Тони Слона; Димитър Димитров – Маймуняка; Дани Куката; Гицата; Геле Черния; Миро Кмета; Христо Асенов –Бацата; Камилата; Георги Николов – Мечката; Лупи; Данчо Коня; Пенчо Младенов; Нико и Кольо Близнаците; Боби Боянов; Сашо Пандиза; Ники Лудия; Виктор и Ненчо Касъмови; Иван Кършев; Дилян Буновски – Дорон; Коко Динев; Костадин Хаджииватов – Коце Маца; Николай Методиев – Пилето; Мирчо Циганина; Богомил Бонев – Помочко; Живко Делчев; Павел Алексиев; Чавдар Чернев; Евстати Гюров; Жени Калканджиева; Розалия Тинчева; Цветелина Бориславова; Недялка Сандалска; Веска Меджедиева; Петя Славова; Татяна Дончева; Чавдар Писарски; Николай Попов – Чайника; Рали Пенков; Тодор Толев; Славчо Христов – Кебабчето, Стефан Мирославов – Крушата; Емил Наков; Камен Пенков; Венци Лисицата, най-гениялният и изобретателен сред крадците; Константин Дишлиев, Евелин Банев–Брендо и хиляди други? Генералът от запаса – Любен Гоцев и човекът с куфарчетата – Асен Мичковски? Братя Коларови?
Милионер за един ден – Илия Павлов Найденов? Иван Евлогиев и Георги Найденов? “Мултигруп” срещу “Трон”? Въпросителните са повечко…

Тук прекъсваме тази статия и ви подаваме връзка към все още съществуващата на това място книга КОКАИН.https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/05/09/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D1%8A%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE/